Copyright © All Rights Reserved

Minna Jonsson

Skribent - redaktör - kommunikatör

 

Om mig

 

Jag arbetar som kommunikatör, frilansskribent och redaktör med bas i Stockholm och rötter i Gävle.

 

Jag har alltid haft ett stort litteraturintresse och har älskat böcker så länge jag kan minnas. Därför var det också självklart för mig att mina högskolestudier skulle innefatta litteraturvetenskap. På högskolan I Gävle har jag utöver litteraturvetenskap även läst kommunikation, journalistik och kulturvetenskap. Innan jag sadlade om till frilansare på heltid hann jag med att bland annat jobba i bokhandel, på bokförlag och som konsult på PR-byrån Grayling. Jag har alltså fått användning för hela min utbildning. Som frilansare, både inom text och inom kommunikation, rör jag mig inom områden som kultur och litteratur eftersom det är där min expertis ligger.

 

Jag finns tillgänglig för textproduktion/redigering, korrektur- och lektörsläsning samt för uppdrag inom kommunikation. Som kommunikatör jobbar jag bland annat med PR för böcker på titelnivå, agerar presskontakt, är redaktör/kommunikatör för digitala medie-kanaler, ordnar events, skriver pressreleaser och nyhetsbrev. Jag jobbar både med stora och små uppdrag.

 

Bland mina uppdragsgivare finns bland andra Albert Bonniers förlag, Fascinera Event & Television, Mirando Bok, Gefle Dagblad och Arbetarbladet.

 

 

 

 

 

 

Kontakta mig för uppdrag

 

Via mail

Info@minnajonsson.se

 

Via telefon

+46707871949

 

Innehar FA-skattesedel